Rum Proeverij La Maison du Rhum

Rum Proeverij La Maison du Rhum

Datum/tijd
op 11-10-2019 van 20:00 uur tot 22:00 uur
Locatie
Café de Valk | Kruisstraat 89 | Eindhoven

Rum wordt over de gehele wereld gemaakt, maar de meest bekende regio voor rum is het Caraïbisch gebied. Vrijwel alle landen in de Caraïben produceren rum en ieder land heeft een eigen specifieke rumsmaak. Dit komt door verschillen in tradities, technieken en knowhow.

La Maison Du Rhum bottelt zeldzame, kwalitatief hoogwaardige rums van distilleerderijen uit verschillende Caraibische landen. Hierbij proberen ze de oorsprong en de stijl te benadrukken die kenmerkend zijn voor de karakteristieke smaak van deze landen.

Elke rum van La Maison Du Rhum staat voor een bepaald land en elke rum heeft dus een eigen karakteristieke smaak. Om deze smaak te bereiken gebruiken ze rums van verschillende vaten, verschillende ketels en verschillende leeftijden van de beste distilleerderijen.

Op vrijdag 11 oktober organiseren wij om 20:00 uur een rumproeverij waar u een selectie van La Maison Du Rhum kunt proeven. Op deze avond zullen we een smaakontdekkingsreis maken langs verschillende Caraïbische landen.

Aanmelden kan via onderstaand formulier, of uiteraard in onze winkel.

Prijs per persoon: € 27,50


Inschrijven


Uw gegevens


Selecteer de nieuwsbrief die u wenst te ontvangen


Betaalwijze

Even geduld a.u.b.