Over Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd 

Van der Heijden is al meer dan 70 jaar een begrip in Eindhoven en ver daarbuiten. Van der Heijden kenmerkt zich door haar constante zoektocht naar verbetering, vernieuwing en verfijning van het assortiment. Nieuwsgierigheid en passie drijven ons, net als kennis en expertise. En dat proeft u in ons assortiment.

Wijn uit alle delen van de wereld

We importeren samen met een aantal collega's onder de naam Les Généreux wijnen uit meer dan 15 landen; van Latijns-Amerika tot Oostenrijk, van Australië en Nieuw-Zeeland tot Portugal, van Zuid-Afrika tot Spanje. Veel van onze wijnen worden geroemd bij de nationale en internationale wijnpers. Er komen elk jaar nieuwe wijnen bij. Er vallen er ook elk jaar een paar weer weg omdat we vinden dat de kwaliteit niet meer aan onze normen voldoet of omdat we merken dat de wijnboer keuzes maakt waarin wij ons niet kunnen vinden.

Whisky & Gedistilleerd 

Op whisky en gedistilleerd gebied zoeken wij contant naar nieuwe trends en spannende onafhankelijke bottelingen. Meerdere keren per jaar organiseren wij wijn- en whisky proeverijen. Op de laatste zaterdag van september organiseren wij ieder jaar het Whisky event Eindhoven. Een evenement dat vele whisky liefhebbers trekt uit heel Nederland. Op onze website www.whiskyeventeindhoven.nl ziet u een aantal impressies van evenementen van de afgelopen jaren.

De Service bij Van der Heijden:

Wijn bestellen in onze webshop
JPS
10
Zoals altijd service, Van der Heijden kwam zelf de port brengen (aangezien Post NL te beroerd was om even over het kavel te lopen).
wfm
8
Ik heb het momenteel erg druk. Later kom ik zeker in de gelegenheid om tijd te nemen om Uw website te bekijken.
Eric
10
Altijd goed advies, vriendelijk, bezorgen ook via online aan huis, helemaal top!!
M.
10
Zowel in de winkel als online erg goede service. Bestelling keurig netjes verpakt en snel geleverd...
JIL
5
Post.nl this time very slow
Joop
9
Heer van der weijden heeft een zeer breed wijnaanbod met echte vondsten ertussen
Even geduld a.u.b.