Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op smaakprofiel
Zoek op kenmerk
Snel kiezen
Wijn bestellen in onze webshop

Lost Distillery Classic Auchnagie

Tonen van bloemen, honing, gedroogd fruit en peper, een moderne interpretatie van de legendarische Auchnagie Highland Distillery. Een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's, geen toegevoegde kleurstoffen, niet gekoeld gefilterd.

Flesinhoud: 700 ml

48,95 41,95 per fles

14% korting

Lost Distillery Classic Dalaruan

Aroma van kruiden, fruit en maritiem turf. De smaak levert zoet rijp fruit en rook. In de afdronk krijg je rook die leidt naar zeezout. Een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's, geen toegevoegde kleurstoffen, niet gekoeld gefilterd.

Flesinhoud: 700 ml

48,95 41,95 per fles

14% korting

Lost Distillery Classic Gerston

Een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's, geen toegevoegde kleurstoffen, niet gekoeld gefilterd. Een moderne interpretatie van de legendarische Gerston One Distillery.

Flesinhoud: 700 ml

48,95 41,95 per fles

14% korting

Lost Distillery Classic Jericho

Met tonen van fruitcake, mandarijn, kruiden en vanille. Een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's, niet gekoeld gefilterd. Een moderne interpretatie van de legendarische Jericho-distilleerderij. William Smith richtte de distilleerderij op in 1822, op een locatie die perfect was voor kleinschalige whiskyproductie.

Flesinhoud: 700 ml

48,95 41,95 per fles

14% korting

Lost Distillery Classic Lossit

Winnaar gouden medaille - 's werelds beste blended malt scotch met 93,1 punten op de 2017 International Whiskey Competition (IWC). MASTER-medaillewinnaar bij de Scotch Whisky Masters 2016. Een finalistenmedaille - Beste nieuwe releases, 2016 International Whiskey Competition.

Flesinhoud: 700 ml

Lost Distillery Classic Towiemore

Een moderne interpretatie van de legendarische Towiemore-distilleerderij in Speyside, met een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's (gemiddeld een kwart eeuw). In de neus: honingzoete citroenthee, vers rijzend brooddeeg, met kaneel bestrooide meloenschijfjes en een vleugje eucalyptusolie.

Flesinhoud: 700 ml

Wijn bestellen in onze webshop

Lost Distillery Archivist Auchnagie

Een moderne interpretatie van de legendarische Auchnagie-distilleerderij in de Hooglanden, met een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's (gemiddeld een kwart eeuw.) Niet gekoeld gefilterd, 700 ml, ABV 46%, gepresenteerd in een luxe geschenkblik.

Flesinhoud: 700 ml

Lost Distillery Archivist Dalaruan
OP = OP

Lost Distillery Archivist Dalaruan

Een moderne interpretatie van de legendarische Dalaruan-distilleerderij in Campbeltown, met een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's (gemiddeld een kwart eeuw.) Niet gekoeld gefilterd, 700 ml, ABV 46%, gepresenteerd in een luxe geschenkblik.

Flesinhoud: 700 ml

Lost Distillery Archivist Gerston

Een moderne interpretatie van de legendarische Gerston-distilleerderij in de Hooglanden, met een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's (gemiddeld een kwart eeuw.) Niet gekoeld gefilterd, 700 ml, ABV 46%, gepresenteerd in een geschenktube.

Flesinhoud: 700 ml

Lost Distillery Archivist Stratheden

Een moderne interpretatie van de legendarische Stratheden-distilleerderij in de Lowlands, met een huwelijk van 100% gerijpte Single Malt Scotch Whisky's (gemiddeld een kwart eeuw.) Niet gekoeld gefilterd, 700 ml, ABV 46%, gepresenteerd in een luxe geschenkblik.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.