De Vermouth van Bottega wordt gekenmerkt door een complex boeket met een elegante en verfijnde smaak. Sandro Bottega en Lamberto Vallerino Gancia, omarmen de traditie, maar geven het maken van Vermouth een moderne evolutie.
Moët & Chandon, het eerste (grote) Champagne merk, heeft een Spritz ‘ready to serve‘ gemaakt in Argentinë. De basis van Chandon Spritz is een schuimwijn geproduceerd in de nabijgelegen wijngaard van Mendoza op 1.000 m hoogte, samengesteld uit Chardonnay, Pinot noir en Sémillon.
Deze wijn is het resultaat van nauwgezet werk in de wijngaard, de druiven worden met de hand geoogst en met zorg geperst. De druivenmost fermenteert op natuurlijke wijze in ondergrondse glazen vaten gedurende 1 tot 2 maanden, zonder toevoeging van gist.
De allereerste witte blend van Mas Fuertes. Een fruitige wijn met aroma's van grapefruit en perzik. Met een uitstekende balans is de wijn rond en vol, met een zachte, lichte afdronk.
Volle, eikengerijpte rode wijn met een intense geur van blauwe bes, pruim, vijg, vanille en mokka. Mondvullend en krachtig met rijp zwart fruit, evenwichtige zuren en stevige, gepolijste tannines. Indrukwekkend lange afdronk met tonen van fraai eiken en cacao.
Brédif verheft het maken van wijnen van Chenin Blanc tot kunst. Deze Marc Brédif Vouvray Classic is vol, tropisch en mineralig in geur en ‘off-dry’ in de smaak.
Als eerbetoon aan 'de Ferreirinha', is de Dona Antonia range inmiddels versterkt met een bijzondere Reserva White / Branco naast de geroemde DONA ANTONIA Reserva Tawny. Goudgeel van kleur, een intens aroma met tonen van bittere marmelade, bloemen en exotisch hout.
Een meesterlijke selectie van portwijnen, komend van Ferreira's Quinta do Seixo. Met een gemiddelde leeftijd van 7 jaar en een elegante opvoeding op eiken, is FERREIRA erin geslaagd het intense fruit van een Vintage met de zachte rijpheid van een houtgelagerde Tawny te combineren.
Bodegas Viña Falernia Pedriscal Carmenère is in bezit van de Italianen Aldo Olivier en Giorgio Flessati. Ze produceren buitengewoon pure wijnen in het meest noordelijke gelegen wijngebied van Chili. De Pedriscal Carmenère is de topwijn van Falernia gemaakt van deze druivensoort.
Aromatische Bulgaarse rode wijn met de geur van kruiden, specerijen, rijp rood fruit en licht eikenhout. De smaak is vol en zacht. Goed te combineren met kruidige vleesgerechten of harde kazen.
Bijzondere dessertwijn van montepulciano en kersensiroop uit de Abruzzen. Intens fruitig en sappig, met een mooie, pure kersensmaak en een hint van cacao. Verrassend lekker bij een veelheid aan gerechten, van chocolade tot vruchtentaart tot blauwe kaas.
Flesinhoud: 500 ml
De wijngaarden in Margaret River liggen op dezelfde breedte (maar dan op het zuidelijk halfrond) als Bordeaux, vandaar dat deze blend is geïnspireerd op de grote wijnen van die streek.
Rosso Antico is een dessertwiin,geboren in Italië. Meer dan 30 verschillende kruiden worden geweekt op alcohol,waaronder thyme,rozemarijn en salie. Daarna worden 5 verschillende typen wijnen toegevoegd. De smaak is zoet en zuur met tonen van citrus en vanille.