Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op beoordeling
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
zoek op kenmerk
Snel kiezen

Wijnwinkel Eindhoven

Wijnen en whisky bestelt u bij wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedistilleerd. Hier vindt u kwalitatief hoogwaardige wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedistilleerd in Eindhoven is mede-eigenaar van een groep van samenwerkende wijninkopers onder de naam Les Généreux. Daarom biedt de wijnwinkel van Eindhoven u het beste assortiment in de prijscategorie tussen €5 en €10. Wij importeren namelijk rechtstreeks bij wijnboeren.

Aanbod

Bij wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedistilleerd in Eindhoven vindt u niet alleen wijn, maar ook whisky, port en champagne. U kunt niet alleen terecht bij de twee vestigingen van wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedestilleerd in Eindhoven, u kunt ook meteen online een bestelling plaatsen in onze veelzijdige webshop. Bekijk ook onze betaalbare top-25 categorie.

Aanbiedingen

Kom eens een kijkje nemen bij één van onze wijnwinkels in Eindhoven of plaats meteen online een bestelling. Natuurlijk kunt u bij Wijnwinkel van der Heijden in Eindhoven niet alleen terecht voor wijnen en whisky, maar ook voor wijnaccessoires, wijngeschenken en wijn- of whiskyproeverijen. Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen wat betreft ons assortiment kunt u zich aanmelden voor het wijnbericht, onze maandelijkse nieuwsbrief.

Gérard van der Heijden
Kruisstraat 85
bestel@heijdenwijnimport.nl
Tel. nr: 040 2 43 75 43

Even geduld a.u.b.