Zoek op dranksoort
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op smaakprofiel
Zoek op kenmerk
Snel kiezen

Wijnwinkel Eindhoven

Wijnen en whisky bestelt u bij wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedistilleerd. Hier vindt u kwalitatief hoogwaardige wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedistilleerd in Eindhoven is mede-eigenaar van een groep van samenwerkende wijninkopers onder de naam Les Généreux. Daarom biedt de wijnwinkel van Eindhoven u het beste assortiment in de prijscategorie tussen €5 en €10. Wij importeren namelijk rechtstreeks bij wijnboeren.

Aanbod

Bij wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedistilleerd in Eindhoven vindt u niet alleen wijn, maar ook whisky, port en champagne. U kunt niet alleen terecht bij de twee vestigingen van wijnwinkel van der Heijden Wijnen en Gedestilleerd in Eindhoven, u kunt ook meteen online een bestelling plaatsen in onze veelzijdige webshop. Bekijk ook onze betaalbare top-25 categorie.

Aanbiedingen

Kom eens een kijkje nemen bij één van onze wijnwinkels in Eindhoven of plaats meteen online een bestelling. Natuurlijk kunt u bij Wijnwinkel van der Heijden in Eindhoven niet alleen terecht voor wijnen en whisky, maar ook voor wijnaccessoires, wijngeschenken en wijn- of whiskyproeverijen. Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen wat betreft ons assortiment kunt u zich aanmelden voor het wijnbericht, onze maandelijkse nieuwsbrief.

Gérard van der Heijden
Kruisstraat 85
bestel@heijdenwijnimport.nl
Tel. nr: 040 2 43 75 43

Robbert Verhallen

Medewerker

Patricia van der Heijden

Eigenaar

Even geduld a.u.b.