Over Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd 

Van der Heijden is al meer dan 70 jaar een begrip in Eindhoven en ver daarbuiten. Van der Heijden kenmerkt zich door haar constante zoektocht naar verbetering, vernieuwing en verfijning van het assortiment. Nieuwsgierigheid en passie drijven ons, net als kennis en expertise. En dat proeft u in ons assortiment.

Wijn uit alle delen van de wereld

We importeren samen met een aantal collega's onder de naam Les Généreux wijnen uit meer dan 15 landen; van Latijns-Amerika tot Oostenrijk, van Australië en Nieuw-Zeeland tot Portugal, van Zuid-Afrika tot Spanje. Veel van onze wijnen worden geroemd bij de nationale en internationale wijnpers. Er komen elk jaar nieuwe wijnen bij. Er vallen er ook elk jaar een paar weer weg omdat we vinden dat de kwaliteit niet meer aan onze normen voldoet of omdat we merken dat de wijnboer keuzes maakt waarin wij ons niet kunnen vinden.

Whisky & Gedistilleerd 

Op whisky en gedistilleerd gebied zoeken wij contant naar nieuwe trends en spannende onafhankelijke bottelingen. Meerdere keren per jaar organiseren wij wijn- en whisky proeverijen. Op de laatste zaterdag van september organiseren wij ieder jaar het Whisky event Eindhoven. Een evenement dat vele whisky liefhebbers trekt uit heel Nederland. Op onze website www.whiskyeventeindhoven.nl ziet u een aantal impressies van evenementen van de afgelopen jaren.

De Service bij Van der Heijden:

Wijn bestellen in onze webshop
christophe corbisier
10
Al jaren klant, steeds uitstekende service gehad. Eenmaal problemen gehad bij levering maar dit lag aan postorder bedrijf...
Job Velden
10
Mijn vragen via worden direct beantwoord
Pavel Tubashov
10
Ik vind dat alles op een goed niveau zit.De verpakking van de flesjes is super.
Fr
4
Bestel één van de producten op de website (4 flessen Negrita rum). Verneem vervolgens dat het product niet geleverd kan worden...
Daan
10
Meerdere keren een online bestelling geplaatst (whisky) en altijd naar tevredenheid. Wat ik echt een pluspunt vind is dat de flessen goed verpakt worden.
Mehmet
10
Best snel leveren
Even geduld a.u.b.