Krachtige, intense rode wijn met geurige aroma’s van rode bes, kers, pruim, vanille en toast. Krachtig en vol van smaak met rijp fruit, mooie frisheid en pittige tannines. De finale is lang met peper en rokerig eiken. Fraai om te combineren met gekruide (vlees)gerechten, zoals ovenschotel met serranoham en tuinbonen, gegrilde lamsspiesjes met paddenstoelen of oude, harde kazen.
Volle, eikengerijpte rode wijn met een open geur van aalbes, rode pruim, kers, cacao en peper. De smaak is soepel en sappig met jammy rood fruit, een opwekkende frisheid en rijpe tannines.
Indrukwekkende Rioja in Reserva-stijl met een sprekende geur van rode bes, kers, cederhout en vanille. Mondvullende aanzet met puur fruit. De smaak is romig met een mooie frisheid en gepolijste tannines. Een genot om zo te drinken, maar ook prachtig bij chorizo met linzen, gegrild vlees met knoflook of manchego.
Flesinhoud: 1500 ml
Helderrood van kleur; complex aroma met rijpe, kruidige tonen, leer en vuursteen. De smaakstructuur zet vol en krachtig in ontwikkelt een lange afdronk met rijpe tannine en veel aromatische lengte.
Dieprood van kleur, verfijnd van geur met florale nuances, kruiden, vuursteen en wat eikenhout. De elegante smaakstructuur eindigt aromatisch met milde tannine. Complexe rode wijn, jong gedronken prima bij kruidig lams- of rundvlees; na enkele jaren heerlijk bij wild.
Zuid-Afrikaanse rode wijn met een intense geur van bessen, zwart fruit en eikenhout. Vol en zacht van smaak: heel goed te combineren met gebraden of gegrild vlees.
Krachtige, eikengerijpte rode wijn met een gelaagde geur van gestoofde pruim, braam, zwarte olijf, ceder en leer. De smaak is vol en rijk met donker fruit, goede fraîcheur en stevige tannines.
Volle, romige witte wijn uit Zuid-Afrika, gerijpt op Frans eiken. De frisse, zachte smaak combineert goed met vis en gevogelte. Ook erg lekker bij pasta carbonara.
Krachtige droge witte wijn met een rijk aroma van rijp tropisch fruit en verfijnde houttonen. Fraaie wijn, prima bij vele visgerechten, maar ook erg lekker bij gevogelte of kalfsvlees.
Krachtige en verfijnde cru uit Bierzo van wijnicoon Raúl Pérez. Gemaakt van oude stokken mencia, bastardo en garnacha tintorera. Vol, aards en gastronomisch – ideaal bij stevige gerechten.
Zuid-Afrikaanse witte wijn met een krachtig aroma van rijp citrusfruit. De smaak is fris en combineert perfect met zoet- en zoutwatervis. Ook heerlijk bij frisse salades met vlees.
Intense, volle, eikengerijpte witte wijn. Lichtgeel gekleurd, met een complexe geur van rijp geel fruit (abrikoos, nectarine), tijm en vanille. Vol, sappig in de aanzet en een rijke, romige smaakstructuur. Past mooi bij bijvoorbeeld gegrilde kip en vis met romige saus. Verleidelijk, rond en zacht met een nuance van honing in de afdronk. Vanaf 3 jaar op dronk; houdbaar tot 6-7 jaar na de oogst.
Zuid-Afrikaanse, op eiken gerijpte rode wijn met het aroma van intens rijp fruit, koffie en kruiden. De smaak is vol en zacht. Een uitstekende begeleider van wildschotels of ossenhaas.
Helderrood van kleur en intens van geur met jam-achtig fruit, lichte eikenhouttonen en een milde kruidigheid. De smaak is zacht en elegant van inzet en ontwikkelt een rijke en warme afdronk met soepele tannine.