Een verfijnde en elegante Spätburgunder met frisse tonen van kersen, rode bessen en een subtiele hint van eikenhout.
We mogen Jean-Michel Chartron gerust omschrijven als onontdekte parel. Deze wijnmaker mag dan (nog) niet tot de grote namen behoren, de kwaliteit van zijn wijnen is subliem. Niet voor niets omschrijft Robert Parkers The Wine Advocate dit domein als ‘an excellent source of pure and precise Puligny that deserves more recognition’.
Aromatische rode wijn uit Italië, met de geur van kruiden, jam-achtig fruit en eikenhout. De smaak is vol en aanhoudend. Mooie wijn bij wildschotels, rijke pastagerechten of gegrild rundvlees.
Indrukwekkende Rioja in Reserva-stijl met een sprekende geur van rode bes, kers, cederhout en vanille. Mondvullende aanzet met puur fruit. De smaak is romig met een mooie frisheid en gepolijste tannines. Een genot om zo te drinken, maar ook prachtig bij chorizo met linzen, gegrild vlees met knoflook of manchego.
Flesinhoud: 1500 ml
Karaktervol sherry type wijn met een donkere mahoniekleur. Intens van smaak met een vleugje pruimen en chocolade. Heerlijk bij blauwaderkaas en gedroogd fruit, maar ook bij desserts of als topping over ijs.
Spaanse rode, sherry getypeerde wijn met de krachtige geur van noten, krenten, karamel en gekonfijte vruchten. De smaak is volzoet. Past zowel bij paté als bij desserts met gekonfijte vruchten.
Dieprood gekeurde wijn met een verleidelijke geur van rijpe pruim, bosbes, vanille en cacao. Krachtig en vol van smaak met uitgebalanceerde frisheid en soepele tannine. De finale is lang en verfijnd. Prachtige avondwijn om zo van te genieten, maar komt ook uitstekend tot z’n recht bij uitgesproken (vlees)gerechten en rijke ovenschotels.
Italiaanse rode wijn met de pittige, frisse en fruitige geur van rode bessen en kruiden. De smaak is soepel en elegant. Prima wijn bij wild of gegrild rund- of varkensvlees.
Intense Italiaanse witte wijn met de geur van rijp geel fruit en toast. De smaak is krachtig en vol, met een lange, romige afdronk. Prima match met pasta, vis- en kalfsvleesgerechten.
Diep robijnrode wijn met een complexe geur van rijp rood fruit (kers, pruim) aangevuld met specerijen (zwarte peper, vanille). De smaak is vol en uitgesproken met een mooie balans tussen zwoel rijp fruit, fraîcheur en een krachtige structuur.
Helderrood van kleur en met de geur van fris en krachtig vers rood fruit: kersen en frambozen. Elegante rode wijn, prima bij gevogelte en kalfsvleesgerechten.
Krachtige, iets houtgerijpte Beaujolais-cru van purist Jean-Paul Brun. Indrukwekkend om nu te drinken bij een verfijnde maaltijd, of van te genieten na ongeveer 3 tot 5 jaar flesrijping.