Zoek op dranksoort
    • meer
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op druivenras
  • meer
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op beoordeling
  • meer
Zoek op smaakprofiel
Snel kiezen

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Quinta da Romaneira Fine White Port

Licht goudgele Port met een subtiele geur van gekonfijte citroen, sinaasappelschil, vijg en karamel. Vol, zacht en mildzoet van smaak met gebalanceerde zuren. Drink ‘m licht gekoeld als aperitief, gewoon puur of als Port Tonic (witte Port, tonic, ijs en citroen).

14,85

Vanaf 12 flessen 13,65 per fles

Quinta da Romaneira Late Bottled Vintage Port 2015

Diep robijnrode Port met een intense geur van zwarte bes, braam en cederhout. Krachtig, vol en mildzoet van smaak met jammy fruit, rijpe tannines en gebalanceerde frisheid. De finale is lang met rozijnen en rokerig eiken.

90
Parker
2015

22,20

Vanaf 12 flessen 20,35 per fles

Quinta do Crasto Vintage Port 2005

Verbluffend goede vintage port uit lastig, want zeer droog oogstjaar 2005. Intens fruitig in de geur, met tonen van pruimen, vijgen en bessen. Geconcentreerd, elegant, en complex, met zachte tannines en een lange afdronk.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

45,10 per fles

Quinta do Crasto Vintage Port 2010

Krachtige Vintage Port met intens rijp fruit in de geur en smaak. De oogst 2010 behoort weliswaar niet tot de beste portjaren, maar des te indrukwekkender is de kwaliteit van de Quinta do Crasto.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

45,10 per fles

Quinta do Crasto Vintage Port 2015

Indrukwekkende vintage port uit topjaar 2015. Mooi geconcentreerd fruit, elegante frisse zuren en een stevige structuur geven deze port alle ingrediënten om enkele decennia bewaard te kunnen worden.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

Quinta da Romaneira Fine Ruby Port

Jonge, robijnrode Port met jamachtig fruit van kers, pruim, blauwe bes plus specerijen (jeneverbes, kruidnagel). Mildzoet en mooi sappig in smaak met evenwichtige frisheid en soepele tannines. Fraai in combinatie met een lichtpittige blauwe kaas of een chocoladedessert.

14,85

Vanaf 12 flessen 13,65 per fles

Quinta da Romaneira Fine Tawny Port

Fraaie Tawny met een verfijnde, ontwikkelde geur van tabak, pruimedant, vijg, gebrande noten en kaneel. Toegankelijk en volzoet in smaak met zondoorstoofd fruit en zachte tannine. Mooi bij notengebak met karamel of harde, oude kazen.

14,85

Vanaf 12 flessen 13,65 per fles

Quinta da Romaneira Colheita Tawny Port 2007

Licht amberkleurige port met een gelaagde geur van gedroogde pruim, vijgenpasta, munt en geroosterde noten. Krachtig en volzoet van smaak met fijne tannines en milde zuren. Een dessert op zich! Ook fraai bij gerijpte, harde kazen, of bij een noten- of chocoladedessert.

96
James Suckling
2007
JamesSuckling.com: 96 punten

So much Christmas cake, chestnut and Butter Brickle. Dried fruits. Dried kumquats. Medium body. Very sweet with a fresh finish that turns nutty and lightly cherry. Aged 14 years in cask.
92
Parker
2007
The Wine Advocate: 92 punten

Sturdy and deep, this concentrated Tawny goes for the big hit of molasses. The wood flavors are prominent too, and this seems completely classic in its style.

60,30

Vanaf 12 flessen 55,30 per fles

Quinta da Romaneira Tawny Port 10 Years Old

Verrfijnde Tawny met een complexe, gerijpte geur van pruim, dadel, tabak, rozijnen en karamel. De smaak is delicaat en volzoet met gedroogd fruit, zachte tannine en milde zuren. Heerlijk bij noten- en chocoladedesserts of gerijpte harde kazen.

17
Jancis Robinson
JancisRobinson.com: 17 punten

Pale orangey tawny. Nutty and thoroughly satisfying. Very clean and vibrant. Very fresh. Just the job! Artisanal.
95
James Suckling
JamesSuckling.com: 95 punten

Lovely aromas of chocolate covered almonds and plums with toffee. Hints of petrol. Medium body with very sweet and intense flavors. So much chocolate. Drink now

27,40

Vanaf 12 flessen 25,15 per fles

Quinta da Romaneira Ruby Reserve Port
Alleen in webshop

Quinta da Romaneira Ruby Reserve Port

Krachtige, volle rode Port met een intense geur van jammy fruit (pruim, kers), rokerig eiken, gebrande noten en peper. Krachtig en volzoet in smaak met zondoorstoofd fruit en soepele tannine.

18,95

Vanaf 12 flessen 17,40 per fles

Levertijd: 2-3 dagen

Quinta da Romaneira Azeite olijfolie 50cl

Verfijnde olijfolie met een fruitige, kruidige geur en een milde, romige, licht peperige smaak. Heerlijk om vers brood in te dopen of om salades of pastagerechten mee op smaak te maken.

Flesinhoud: 500 ml

Quinta da Romaneira Douro Dona Clara 2018

Diep robijnrode wijn met een verleidelijke geur van pruim, blauwe bes, cacao, kruidnagel en peper. De smaak is krachtig en vol met zondoorstoofd fruit, evenwichtige zuren en gepolijste tannines. Lange afdronk met nuances van fraai eiken en cacao. Prachtig bij gegrilde ribeye met zwarte pasta, chili con/sin carne of couscous met oregano, shiitakes en gegrilde groente.

16
Perswijn
2018
Perswijn: 16 punten

Zwoel fruit, ook bladgroen, tabak, laurier, hout, intens, zoet fruit, ook zuren, drop, lang.
93
Wine Enthusiast
2018
WineEnthusiast.com: 93 punten

Dense tannins are cushioned by the wine's generous black fruits and rich texture. This is a fine wine, needing further aging. Drink from 2023.
91
Wine Spectator
2018
Wine Spectator: 91 punten

This red shows elegance and focus, with orange peel acidity that weaves through the raspberry and cherry notes, mixed with Kalamata olive, spice and mineral details.

28,20

Vanaf 12 flessen 25,85 per fles

Quinta da Romaneira Douro Sino da Romaneira 2020

Toegankelijke rode wijn met een verfijnde geur van pruim, zwarte bes, laurier en cederhout. Sappig en vol in smaak met rijp fruit, evenwichtige frisheid en soepele tannines. Mooi te combineren met gegrilde (vlees)gerechten of Hollandse stamppotten.

16
Perswijn
2020
Perswijn: 16 punten

Zwoel en kruidig, olijven, warm, fijn ruit, elegant en sappig, fijne zuren, soepel.
9
Hamersma
2019
De Grote Hamersma: 9

Zwarte pruimen, dito olijven, bessenzuren, koel en bedauwd donker fruit, laurier, potloodslijpsel en koele aarde. Niet op macht en tannines gemaakt. Romaneira opteert meer voor zuren en frisheid.
Perswijn
2019
Perswijn: 4,5 sterren

Reductie, potlood, zwart fruit, rozemarijn, mooi intens, goed fruit, tannine, lang
90
Wine Enthusiast
2019
WineEnthusiast.com: 90 punten

This wine is the real second wine of the estate. It is dense, still young with acidity as well as black fruits.

Quinta da Romaneira Vintage Port 2020

Diep paarsrode port met een subtiele geur van gestoofde pruim, kers, zoethout en vanille. Mondvullend en mildzoet van smaak met een harmonieuze frisheid en soepele tannines. Indrukwekkende finale met zwart fruit, cacao en tabak. Fraai bij verschillende pittige kaassoorten of zomaar als bijzondere avondport.

93
James Suckling
2020
JamesSuckling.com: 93 punten

A medium- to full-bodied red with plum and black berry character. Medium to full body. Fully sweet with a savory finish. Drink or hold.
92
James Suckling
2019
JamesSuckling.com: 92 punten

Blueberries and violets with blackberry undertones. Graphite. Medium-bodied, medium sweet with richness and a little heat at the end. Give it until 2026.
16,5
Jancis Robinson
2019
JancisRobinson.com: 16,5 punten

On the palate, really sweet-fruited yet the fine, chiselled tannins cut through the sweetness to give a lovely balanced whole. Big, compact, all in place for a long life.
93
Parker
2019
The Wine Advocate: 93 punten

I want my chocolate. Doesn't everyone? If so, this is for you. This shows off classic Port flavors, superior concentration, moderate tannins and plenty of chocolate nuances on the finish.

Quinta da Romaneira Douro Tres Parcelas Touriga Nacional 2019

De wijn combineert een verfijnde geur van viooltjes, rijp donker fruit en vanille met een krachtige structuur en een lange afdronk. Opvallend zijn de mooie fraîcheur en soepele tannines, waardoor de wijn na enige beluchting in een karaf nu al heerlijk drinkbaar is.

94
James Suckling
2020
JamesSuckling.com: 94 punten

Juicy and dynamic with fine tannins that are melted into the wine. Medium- to full-bodied. Lengthy and delicious.
16,5
Perswijn
2019
Perswijn: 16,5 punten

Rozijnen en port, kruidig, zwoel, leer, tabak, zoet fruit, ingedroogd, stevig, goede zuren, warm en lang.
93
James Suckling
2019
JamesSuckling.com: 93 punten

Lots of aromas and flavors of ripe dark berries, like mulberries and black raspberries, with crushed walnuts, spice box and tar. Medium- to full-bodied and meaty, but juicy and agile at the same time. Tannins are polished and refined, and are well-integrated with the dark fruit. Velvety finish. Drink or hold.
Perswijn
2019
Perswijn: 4 sterren

Mooi rijp, zoet donker fruit, tabak, tijm, gul fruit, mooie tannine, genoeg zuren, rond

37,80

Vanaf 12 flessen 34,65 per fles

Even geduld a.u.b.