Chichibu The Peated 2016-editie, gedistilleerd in 2012, is ontwikkeld op basis van zwaar geturfde gemoute gerst. Ondanks dat zijn rokerigheid, heeft het uitgebalanceerde geuren en een vlezige en fruitige afdronk.
Flesinhoud: 700 ml
KIYOMI betekent ‘pure schoonheid’ in het Japans. Deze rum wordt met veel zorg geproduceerd in Nago City, Okinawa, in de Helios-distilleerderij. Hierbij wordt lokale suikerrietmelasse gedistilleerd in een kolomstilleerketel. Het resultaat is een zeer aromatische en schone drank die heerlijk is om puur te drinken, maar ook perfect past in klassieke cocktails zoals Cuba Libre, Mojito of Daiquiri.
Flesinhoud: 700 ml
Meer dan 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten van Hokkaido, met een deel van de originele gerst gemaakt van gerst geproduceerd in Hokkaido. Het aroma wordt gekenmerkt door een licht rokerig turfaroma dat verschilt van de turfachtigheid van eerdere Atsukishi-wijnen.
Flesinhoud: 700 ml
Deze Yuza Spring editie wordt gelagerd op 1st fill bourbonvaten en gebotteld na ongeveer 6 jaar.
Flesinhoud: 700 ml